Hej! 
Ja, vi vet att vi inte är så bra på att uppdatera bloggen men inte blir det lättare ju längre tid det går heller. En annan bidragande faktor är ju att WIFI inte alltid är pålitligt här. Den senaste tiden har vi hamnat på hotell med OTROLIGT dålig internetuppkoppling. Men lever - det gör vi och njuter - det gör vi ännu mer! 

Just nu är vi på Koh Phangan, Thailand. Och vad som lockade oss hit? Den omtalade Full Moon Party såklart! Det kommer nog bli riktigt kul! 

I övrigt har vi hamnat på ett resort lite avsides (eller ja, vi visste ju att det låg lite långt ifrån stadslivet när vi bokade det) men poolerna och utsikten här är fantastisk så det ska nog gå bra att hänga vid poolen och stranden de kommande dagarna. Dessutom har de en rutschkana som sammankopplar den ena poolen med den andra. Bara det liksom. 

Ikväll ska vi åka in till Haad Rin och möta upp några svenska tjejer som vi träffade i Ao Nang. Ett pre-party inför morgondagens massiva fullmånsfirande får det lov att bli. Här får ni två fina bilder. På den första bilden skymtar Chicken Island, Mor Island och Tub Island i bakgrunden. Den nedre bilden är utsikten vi har vi en av poolarna på hotellet vi är på nu. 



Kram från ett stekande Thailand! 

   


Kommentera

Publiceras ej