Idag deltog vi på en matlagningskurs och fick pröva på typiskt indonesisk mat.
Hela upplevelsen var skitskoj och vi skulle definitivt vilja gå fler matlagnings-
kurser i andra länder. Kanske Indien och Thailand. 



Här görs det Kelopon - indonesisk dessert som består av deg som görs på mald
stickyrice och kokosvatten och palmsockerfyllning. Sedan rullas det i kokosflingor. 




TADA! Kelopon! 


Mie Goreng - även kallad stekta äggnudlar in the making. 

Bränna botten på stekpannor är min specialitet! Det är en del av min matlagning hallå?! 


TADA! Mie Goreng! 


Chicken Curry in the making! 
 


TADA! Denna curryn blev GUDOMLIG! 


Här ska det göras Chicken Taliwang


TADA! Chicken Taliwang


Making some peanutsauce! 


En annan vanlig rätt i det indonesiska köket är Gado-Gado; kokta grönsaker 
och självfallet hemmagjord jordnötssås på! 



Tre underbara timmar spenderades i detta kök tillsammans med kockar och tre
andra personer om hade kommit dit för att lära sig. Vi rekommenderar verkligen
Gili Cooking Classes om ni någon gång kommer hit. Recepten på det vi lagade